Феновете на „Домът на дракона“ могат да изберат страна в предстоящата битка Зелени срещу Черни и да създадат свой герой с дигитален генератор

11 юни 2024

„Развей флага“, дигиталният генератор на персонажи от сериала „Домът на дракона“, е вече достъпен за феновете по целия свят. Той беше показан за първи път на 3 юни на световната премиера на втори сезон в Ню Йорк. Всеки може да вземе страна в предстоящата битка Зелени срещу Черни, като създаде плакат със своя герой, изобразен във Вестерос, с цветовете на избраната от тях страна. Генераторът е достъпен тук до финала на сезона на 5-ти август. 

Развълнувани сме, че успяхме да съчетаем любовта си към Вестерос с най-новите технологии, за да предоставим на феновете уникален начин да се потопят в атмосферата на сериала и да създадат няколко различни версии на себе си.“, каза Майкъл Хагос, старши директор, Creative Marketing, Max и HBO. „Като даваме шанс на зрителите да видят себе си (евентуално) яхнали дракон, ако желаят да изберат страна в конфликта Зелени срещу Черни, ние прехвърляме „битката“ в социалните медии, предизвиквайки приятелски дебат и разпалвайки нашата уникално страстна фенбаза в световен мащаб, докато навлизаме в лятото на „Домът на дракона.

Как работи?
Отидете в сайта на „Развей флага“, след това си направете селфи и изберете страна - зелена или черна. Използвайки тази информация, системата ще генерира ваш плакат като герой във Вестерос заедно с цветовете на избраната от вас страна. Добавете дракон към изображението с бутона „Add Dragon“ или генерирайте друг плакат, като натиснете „Alter Yourself”. След като сте доволни от резултата, изтеглете изображението и го споделете в социалните мрежи.

Това изживяване за феновете е инициирано от екипа за дигитални иновации на HBO и е създадено в партньорство с Media.Monks. Екипите използват напреднала технология, за да генерират зашеметяващи дигитални графики, като същевременно поддържат отличителната визуална идентичност на „Домът на дракона“.

Втори сезон на „Домът на дракона“ е с премиера на 17 юни в онлайн стрийминг платформата Max.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news