Skip to main content

“Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“ идва в Max на 16 август

9 август 2024

Филмът на Warner Bros. Pictures, “Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“, ще има своята стрийминг премиера на 16 август в Max. ТРЕЙЛЪР

Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт участват в емблематичния антиутопичен свят на носителя на Оскар® Джордж Милър, създаден преди повече от 40 години с основополагащите филми за „Лудият Макс“. Милър обръща страницата с изцяло нов оригинален и самостоятелен екшън-приключенски филм, който разкрива произхода на завладяващия герой от наградения с множество награди Оскар® „Лудият Макс: Пътят на яростта“.

Докато светът се разпада, малката Фюриоза е отвлечена от Зеления оазис на майките и се озовава в ордата, предвождана от Дементус. Носейки се през пустошта, те стигат до управлявана от Безсмъртния Джо цитадела. Докато двамата тирани се борят за надмощие, Фюриоза трябва да премине през много изпитания, за да намери обратния път към дома.

Warner Bros. Pictures представя продукцията на Kennedy Miller Mitchell. Режисьор e Джордж Милър, който е и продуцент заедно с номинирания за Оскар® Дъг Мичъл. Съсценарист е Нико Латурис.

Стрийминг премиерата на “Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“ е на 16 август в Max.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news