Skip to main content

Гейм, сет и Max – всички мачове от US Open 2024 ще бъдат достъпни за стрийминг в Max

21 август 2024

• За първи път всички мачове от US Open 2024 ще бъдат достъпни за стрийминг в Max.

• Тенис легендите Джон Макенроу, Матс Виландер и Барбара Шет се завръщат, за да водят студийната програма на Eurosport от Флашинг Медоус.

• Eurosport ще предложи 237 часа телевизионно предаване на живо от старта на турнира на 26 август.

Warner Bros. Discovery (WBD) обяви, че за първи път всички мачове от последния турнир от Големия шлем за годината, US Open, ще бъдат достъпни за стрийминг на живо в Max. Като допълнение Eurosport ще излъчи най-интересните мачове по своите телевизионни канали на 45 пазара в цяла Европа за 24-та поредна година.

Начело на международното отразяване за Eurosport на място от световно известния тенис комплекс Флашинг Медоус в Ню Йорк ще бъдат седемкратните шампиони от Големия шлем Джон Макенроу и Матс Виландер, заедно с любимката на феновете и бивша финалистка от Големия шлем на двойки Барбара Шет. Те ще предоставят своето експертно мнение и анализи за паневропейската версия на Eurosport, докато зрителите във Франция ще могат да се насладят на локализирано студийно предаване, включващо седемкратната шампионка от Големия шлем Жюстин Енен и петкратният шампион от Големия шлем на двойки Никола Маю, който се присъединява към експертния екип на Eurosport за първи път.

Скот Янг, главен вицепрезидент по съдържанието, продукцията и бизнес операциите в WBD Sports Europe, заяви: „Този сезон постигнахме рекорд в тенис отразяването на турнирите от Големия шлем от Мелбърн до Париж. Нашата традиция в разказването на спортни истории, съчетана с дългосрочния ни ангажимент да покриваме всеки аспект от този завладяващ спорт, ни накара да разработим тенис дестинация номер едно за феновете, като им предлагаме повече действие, повече съдържание и повече истории. Вече видяхме въздействието, което нашата подобрена стрийминг услуга Max, оказа върху спортните фенове след старта в Европа това лято. Нямаме търпение да завършим този страхотен сезон от Големия шлем, като предоставим иновативните функции в Max и за турнира US Open, които с право се нареждат сред най-големите предимства на услугата заедно с най-голямата колекция от развлекателно съдържание в света.

Отразяването на Eurosport ще включва предавания на живо от 16-те тенис корта, заедно с пресконференции и отразявания на играчите във фитнеса, предлагайки достъп зад кулисите.

На Eurosport.com безплатни триминутни клипове с акценти с коментари на осем езика ще се фокусират върху 15-те най-добри играчи при мъжете и жените и ще предложат кадри зад кулисите, за най-запалените почитатели на тениса. Допълнително съдържание ще бъде достъпно и в канала на Eurosport в YouTube.

В Откритото първенство на САЩ през 2024 г. ще видим първата защита на титлата на любимката на домакините Коко Гоф на сингъл при жените. Тя ще опита да удържи шампионките от Големия шлем Ига Швьонтек, Арина Сабаленка и Елена Рибакина. В жребия при мъжете двамата финалисти от Уимбълдън и олимпийските игри Карлос Алкарас и Новак Джокович са сред категоричните фаворити заедно с победителя от Australian Open Яник Синер и шампиона от US Open 2021 Даниил Медведев.

През 2024 г. Eurosport достигна най-голямата си тенис аудитория за своите предавания на живо от Големия шлем и Олимпийските игри. При ексклузивното си отразяване на Откритото първенство на Австралия, Eurosport достигна до повече от 50 милиона души във всички платформи и достигна най-много зрители за Roland-Garros в своята 35-годишна история, увеличавайки уникалните стрийминг потребители с почти една трета след пускането на Max в Европа.

Париж 2024 г. бяха и най-добре представилите се олимпийски игри с тенис състезания, на които се радва публиката в цяла Европа. Любителите на спорта в Европа са стриймвали общо седем милиарда минути съдържание във всички спортове, включително денят с най-много гледания (4 август), когато Новак Джокович победи Карлос Алкараз във финала при мъжете на корта Philippe-Chatrier в комплекса Roland Garros и бяха излъчени 600 милиона минути спортен екшън в един ден.

Eurosport е известен като дом на тениса от Големия шлем, предлагащ ексклузивно отразяване на Australian Open и Roland-Garrosв цяла Европа, Уимбълдън на 12 пазара и US Open в 45 държави. След Откритото първенство на САЩ Eurosport ще предостави пряко предаване на Лейвър Къп на феновете изключително в цяла Европа, като действието ще се проведе в Берлин от 20 до 22 септември, когато отборът на Европа, с капитан Бьорн Борг, се изправя срещу отбора на САЩ, воден от Джон Макенроу.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Камен Алипиев

Eurosport PR, Bulgaria

Warner Bros.Discovery 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| HBO HD | HBO 2 HD | HBO 3 ...


Latest news