Гледаме Карла Гуджино в Max Original сериала "Момичетата в автобуса"

7 февруари 2024

Max Original

Оригиналният драматичен Max Original  сериал "Момичетата в автобуса" дебютира с първите си два епизода на 14 март, последвани от по един нов епизод седмично до 9 май в стрийминг платформата HBO Мах. Вижте първи кадри от продукцията.

Продукцията на Warner Bros. Television  приканват зрителите да се отправят към предизборна кампания заедно с четири журналистки, всяка от които се различава по своя стил на отразяване и характер. Историята се фокусира върху Сейди Маккарти (Мелиса Беноист), журналистка, която романтизира отминалата епоха на отразяване на кампании и зарязва целия си живот, за да получи шанс да отразява борбата на кандидат за президент за вестник. Сейди се присъединява към автобуса и в крайна сметка се сближава с три конкурентки - Грейс (Карла Гуджино), Лола (Наташа Бехнам) и Кимбърлин (Кристина Елмор). Въпреки различията си, жените се превръщат в семейство с място на първия ред за най-голямата сапунена опера в града - битката за Белия дом.

Ролите са поверени на Мелиса Беноист, Карла Гуджино, Наташа Бехнам, Кристина Елмор, Брандън Скот, Грифин Дън, Марк Консуелос и Скот Фоли.

Сериалът е вдъхновен от опита на Ейми Чозик като политически репортер в предизборния автобус с множество кандидати за президент и мемоарната й книга от 2018 г. "Chasing Hillary". Ейми Чозик и Джули Плек са изпълнителни продуценти заедно с Рина Мимун, Грег Берланти, Сара Шехтер, Лий Лондон Редман и Маркос Сиега. Джеси Перец (Сестра Джаки, Офисът) е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод, а Беноист е продуцент. Сериалът е дело на Berlanti Productions в сътрудничество с Warner Bros. Television.

Contacts

Victoria Ivanova

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports | Tel: + 359 89...


Latest news