Гледаме “Риалити“ със Сидни Суийни от днес в HBO Max

26 януари 2024

Новият HBO Original филм “Риалити“ е по истинска история и проследява бившия член на морската пехота на САЩ и преводач от Агенцията за национална сигурност Риалити Уинър. През 2017 г. Уинър е свързана с изтичането на секретен доклад в сайта на онлайн новинарската организация The Intercept. Филмът с участието на Сидни Суийни е с премиера днес, 26 януари, в HBO Max. ТРЕЙЛЪР

Сидни Суийни, позната на зрителите от хитовия сериал на НВО „Еуфория“, влиза в ролята на 25-годишната Риалити Уинър – преводачка, която преподава йога след работа, пазарува в местния супермаркет, ходи за кафе и редовно публикува постове за живота си в „Инстаграм“. Използва хумора, за да се справя със стреса. Пълна е с противоречия, а това не убягва на агентите от ФБР, които един ден се появяват на прага ѝ със заповед за обиск. 

На 3 юни 2017 г. животът на Уинър се преобръща, когато е обвинена в изтичане на строго секретен доклад на Агенцията за национална сигурност, включващ подробности за руска намеса в президентските избори през 2016 г. Базиран на истински събития, диалогът във филма е пренесен и адаптиран от записите на реалните разговори между действащите лица.

През 2018 г. Риалити е осъдена по силата на Закона за шпионажа от 1917 г. Тази развръзка на събитията е тежък удар, както за нея, така и за семейството ѝ и застъпниците ѝ, които твърдят, че Уинър многократно е била онеправдана, включително от журналисти, предоставили улики за нейната самоличност, и от федерални агенти, според които са я разпитвали, без първо да прочетат правата ѝ.

Написан и режисиран от Тина Сатър и базиран на нейната пиеса от 2019 г. „Is This A Room“, филмът е с участието на номинираната за награда „Еми“ Сидни Суини („Еуфория“ и „Белият лотос“ на HBO) и дебютира с възторжени отзиви на Берлинският международен кинофестивал през 2023 г. Суини си партнира с Джош Хамилтън и Мърчант Дейвис.

Contacts

Victoria Ivanova

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports | Tel: + 359 89...


Latest news