Skip to main content

HBO подновява „Градът на Бога: Борбата продължава“ за втори сезон

30 август 2024

HBO потвърди, че оригиналният сериал „Градът на Бога: Борбата продължава“ е подновен за втори сезон само няколко дни след премиерата си, която се състоя на 26 август в Max. 

Продължение на наградения филм от 2002 г. „Градът на Бога“, сериалът проследява героите 20 години след събитията от прочутия филм през призмата на Уилсън (Ракетата), който се завръща в общността, когато млад дилър на наркотици излиза от затвора и поставя Градът на Бога отново в пререкания. Жителите се озовават в капан между наркодилъри, милиция и правителствени власти. Въпреки това, желанието им да прекъснат този цикъл кара общността да се обедини и да се изправи срещу своите потисници.

В първи сезон участват Алешандре Родригес, Роберта Родригес, Тиаго Мартинс, Сабрина Роза, Кико Маркес, Едсон Оливейра, Андрея Орта, Маркос Палмейра, Ели Ферейра, Джеферсън Бразил, Отавио Линярес, Рафаел Лозано, Леандро Даниел, Луис Бертазо.

HBO Original сериала „Градът на Бога: Борбата продължава“ е продуциран от O2 Filmes. Андреа Барата Рибейро и Фернанду Мейрелес са продуценти, а копродуценти са Крис Аби и Густаво Гонтижо. Режисьор е Али Муритиба, а втори режисьор е Бруно Коста. Сценарият е на Сержо Машадо, Рената Ди Кармо, Армандо Праса, Естево Рибейро, Родриго Феля и Муричиба. Изпълнителни продуценти на Warner Bros. Discovery са Мариано Сезар, Анук Арън и Моника Албакърке.

Нов епизод от първи сезон на „Градът на Бога: Борбата продължава“ ще бъде наличен всеки понеделник в Max, като следващият е на 2 септември.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news