Skip to main content

HBO подновява „Индустрия“ за четвърти сезон

19 септември 2024

HBO обяви, че одобреният от критиците оригинален драматичен сериал „Индустрия“ е подновен за четвърти сезон. Създаден от Мики Даун и Конрад Кей, сериалът завършва своя трети сезон от осем епизода на 30 септември в онлайн стрийминг платформата Max. Трети сезон на „Индустрия“ има средно 1,6 милиона зрители на епизод, което е с около 40% повече в сравнение с втори сезон. Гледаемостта на сериала през последните пет седмици е най-високата досега. СЕЗОН 3 - ТРЕЙЛЪР

„Индустрия“ наднича в жестокия свят на финансите, като проследява група млади банкери, докато изграждат своята идентичност в изпълнена с напрежение среда в лондонския офис на международната банка Пиърпойнт, подхранвана от секс, наркотици и тайни.

Трети сезон, проследява преориентацията на Пиърпойнт към етично инвестиране чрез Луми - обещаваща компания за зелена енергия, ръководена от сър Хенри Мак (Кит Харингтън), която е на път да излезе на борсата. Докато Ясмин (Мариса Абела), Робърт (Хари Лоути) и Ерик (Кен Леунг) се борят с амбициите и пороците си в развиващата се Пиърпойнт, току-що отстранената Харпър (Миха'ла) намира необичаен партньор в лицето на Петра Кьониг (Сара Голдбърг) в хедж фонда Фючърдоун.

В трети сезон участват Миха'ла, Мариса Абела, Хари Лоути, Кен Леунг, Конър Макнийл, Сагар Радиа, Кит Харингтън, Сара Голдбърг, Мириам Пече,Инди Луис, Адам Леви, Сара Париш, Тревър Уайт, Елена Саурел, Ирфан Шамджи, Андрю Хавил, Роджър Баркли, Фади Елсаид и Фиона Бътън.

Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент, HBO програма, ръководител на HBO драматични сериали и филми, сподели: В продължение на три сезона „Индустрия“ утвърждава своята амбиция и класа. Вълнуващият поглед на Мики и Конрад към лондонските финанси предефинира съвременните сериали с действие, развиващо се на работното място. Толкова сме развълнувани, че зрителите и критиците разпознаха трети сезон като по-голям и по-добър от всякога, подкрепени от страхотните изпълнения на несравнимия актьорски състав. Нямаме никакво съмнение, че Мики и Конрад, заедно с невероятния екип под ръководството на изпълнителните продуценти Джейн Трантър от Bad Wolf и Катлийн Маккафри, ще издигнат четвърти сезон до още по-големи висоти.

Трети сезон на "Индустрия" беше представен от TIME като „сериалът, който задължително трябва да се гледа“, а GQ го обяви за „най-добрият телевизионен сериал“. Los Angeles Times пък похвали „приковаващото му представяне“ и завръщането му към „престижната телевизия“. Vanity Fair го нарече „завладяващ, секси и спиращ дъха“, а TheWrap го описа като „по-голям, по-добър и по-амбициозен от всякога“.

Създатели, сценаристи и изпълнителни продуценти на 4-ти сезон на „Индустрия“ са Мики Даун и Конрад Кей. Сериалът е продукция на Bad Wolf за HBO/BBC. Изпълнителни продуценти са Джейн Трантър, Кейт Кроутър и Райън Расмусен за Bad Wolf, Катлийн Маккафри за Little Gems Entertainment и Ребека Фъргюсън за BBC.

Сериалът "Индустрия" е достъпен за стрийминг в Max.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news