HBO подновява поредицата си с Джейсън Момоа за втори сезон

7 февруари 2024

Оригинална документална поредица "По широкия път", с участието на Джейсън Момоа, е подновена за втори сезон. Оставащите два епизода от настоящия сезон ще дебютират в четвъртък, 8 февруари в HBO Max. ТРЕЙЛЪР

Джейсън Момоа, създател, сърежисьор и изпълнителен продуцент, коментира новината: "За мен е абсолютна чест да работя с Warner Bros. Discovery и Max по още един сезон на "По широкия път" - това е сбъдната мечта! Вложих сърцето и душата си в това шоу и съм развълнуван да се потопя отново в необузданата красота на Америка за още един сезон - това ще бъде изключително забавление."


Нина Розенщайн, изпълнителен вице-президент "Специални програми" WBD, сподели: "Толкова сме щастливи, че ще продължим да работим с Джейсън за още един сезон. Неговата страст проличава във всеки епизод, а радостта, която изпитва, когато ни запознава с тези невероятни занаятчии, е заразителна. Надяваме тази толкова красива кинематографично поредица ще вдъхнови зрителите да открият нещо, което да правят със страст."


"По широкия път" е документален сериал в осем части, който проследява Джейсън Момоа, докато той пътува из страната в търсене на изкуство, приключения и приятелство през призмата на занаятчийството.
Поредицата е създадена от Джейсън Момоа; сърежисьори и изпълнителенни продуценти са Джейсън Момоа и Брайън Мендоса; изпълнителен продуцент е Кайл Уилър; продуцент е Джеймс Мендоса; копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.

Contacts

Victoria Ivanova

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

Victoria Ivanova | Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports | Tel: + 359 89...


Latest news