Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юни 2024 г.

5 юни 2024

Месец юни вече започна и се вълнуваме да споделим част от най-интересните заглавия, които предстоят да се излъчат по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery.

Започваме с новата поредица на Discovery „Изтегляне на коли в Лас Вегас“, в която никой не се измъква безнаказано. По TLC ще разберем възможно ли е двойки, срещнали се на райски остров, да превърнат флирта в постоянна връзка у дома. А по Investigation Discovery една „Смъртоносна блондинка“ разкрива мрачните истории на привлекателни млади жени. По HGTV ще строим, ще ремонтираме и ще реновираме с цели 4 нови поредици. По Food Network топ готвачи ще се съревноват за апетитни награди.

На 17 юни по HBO предстои дългоочакваната премиера на втори сезон на „Домът на дракона, както и на новия сериал „Фантазми“. С нови сезони се завръщат и „Запленени“ и „Туристът“. Неделните късни следобеди са посветени на филмите от поредицата Джурасик, а вечерите - на три хитови заглавия – „Великият беглец“, „Баншите oт Инишерин“ и „Менюто“. Всички филми за Адонис Крийд ще се излъчат в три последователни вечери от 7 юни. Четвъртъците ще се потопим в „Призрачни приключения“ и специалните епизоди, които са ни подготвили Зак и екипа.

Разбери повече в селекцията ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD по-долу.



Треска за злато: Пътят на Паркър, сезон 7 (1x120, 7x60) на 11 юни, вторник, 21:00 часа. В най-новото си приключение вундеркиндът златотърсач Паркър Шнабел е по дирите на златно находище в екзотично място сред пустошта, далеч от Юкон.



Забравени в гаража, сезон 6 – първа част (10x30) от 20 юни, четвъртък, 21:00 часа. Хенри Коул и приятелите му Фъз Таунсенд и Гай Уилисън пътуват с цел да открият, купят и реализират печалба от изоставени ценни коли и мотоциклети в Обединеното кралство.

Изтегляне на коли в Лас Вегас, ново (10х60) от 28 юни, петък, 22:00 часа. Две семейни фирми за теглене на превозни средства контролират Лас Вегас Стрип. Всеки, който се надява да се измъкне безнаказано, ще съжалява, когато попадне на тях.



С камера на ревера, сезон 5 – част първа (10х60) от 9 юни, неделя, 23:00 часа. Реалните кадри от малките полицейски камери показват с какво се сблъскват полицаите. Патрулирането може да е всичко друго, но не и рутина.




90 дни до сватбата: Любов в рая, сезон 4 (10х60) от 1 юни, събота, 22:00 часа. Двойки, срещнали се на райски остров, се опитват да превърнат флирта в постоянна връзка у дома.



7-те малки Джонстън, сезон 9 (27х60) от 10 юни, понеделник, 21:00 часа. С началато на учебната година, която ще е последна за Ема и Алекс, Трент и Амбър се готвят да останат сами в гнездото. Двойката решава да празнува 25-тата си годишнина от сватбата през цялата година. Анна става първото дете на Джонстън, което притежава дом, Джона се гмурка в нова страст, а Лиз се справя със сложната си връзка с Брайс.

Да съдиш Тейлър Суифт, ново (2х60) от 19 юни, сряда, 22:00 часа. След дълга съдебна битка срещу Тейлър Суифт ищецът Шон Хол разказва за случая и споделя какво е влиянието на културното присвояване върху музикалната индустрия.



ПРАЙД месец, през целия юни, понеделник – петък, 23:00 часа. През юни отбелязваме прайд месеца и постиженията на LGBTQ+ активистите в борбата за равенство. Това е време за празнуване, но и за преосмисляне на отношението на обществото към хората с различна сексуална ориентация. 

Поколение ДРАГ, 3 юни, (6х60), понеделник, 23:00 часа. Млади изпълнители и техните семейства тръгват на пътешествие към света на драг звездите.
Книгата на различните, 11 юни (5х60), вторник, 23:00 часа. Проследява множество чудати исторически личности.
Мотелът на Трикси, 18 юни, (8х60), вторник, 23:00 часа. Мотелът на Трикси се превръща от запуснат мотел в приказен драг рай.
Нашите две майки, 28 юни, (1х60), петък, 23:00 часа. Уитни и ДиДи отглеждат седем деца и планират мечтаната си сватба. Но семейната драма и настроенията в малкия град могат да попречат на големия им ден.






Ник и Арън Картър: паднали идоли, ново (4х60) от 2 юни, неделя, 22:00 часа. Поредицата изследва обвиненията в сексуално насилие срещу Ник от три жени, като същевременно хвърля светлина върху проблемите на брат му, Арън, с психичното здраве и злоупотребата с вещества, и разрива, който настъпва, след като Арън решава да подкрепи обвинителите на брат си.



Смъртоносна блондинка, ново (6х60) от 21 юни, петък, 22:00 часа. Холи Мадисън разкрива историите на привлекателни млади жени, които използват сексапила си да си проправят път към успеха, но попадат в рискован свят, изпълнен с ревност и опасности.



Убийства на лоши момичета, сезон 2 (10х60) от 3 юни, понеделник, 22:00 часа. Мистериозни истории от реалния живот разкриват тъмната страна на женските отношения и съперничество, които водят до психологическо и физическо насилие.



Престъпления в реално време, сезон 2 – част втора (5х60) от 26 юни, сряда, 22:00 часа. Полицията прилага нов метод в борбата с престъпността. В цяла Америка центровете за престъпления в реално време използват камери за наблюдение, системи за проследяване и детектори за изстрели, за да разкриват престъпления и да изправят престъпниците пред правосъдието.

Признаци на психопата, сезон 4 – първа част (1х60, 10х30) от 11 юни, вторник, 23:00 часа. Психопатите живеят сред нас. Те могат да бъдат приятели, членове на семейството, колеги или дори любовници. Колкото и да се опитват да се представят за нормални хора, винаги има признаци, които разкриват истинската им същност.




Най-грозната къща на Америка, сезон 5 (1x60, 5x30) от 25 юни, вторник, 22:00 часа. Комедиантката Рета пътува из пет различни региона на САЩ, за да намери най-грозния дом, а след това дизайнерът на HGTV, Алисън Виктория, изненадва собствениците с преобразяване на жилището им за грандиозните $150 000.



Империя на брега на езерото, ново (8х60) от 17 юни, понеделник, 23:00 часа. Tоп агенти в района на езерото Озаркс в Мисури търсят както достъпни, така и луксозни домове за своите клиенти.

Живот в Хавай, ново (8х60), от 6 юни, четвъртък, 23:00 часа. Двойката Камохай и Тристин Калама преобразяват къщи на остров Оаху, Хавай.

Работилница през уикенда, ново (8х60), от 3 юни, понеделник, 16:00 часа. Ентусиастът „направи си сам“ Кейт Хъмбъл, дизайнерът Макс Макмърдо и най-готиният лондонски специалист по ъпсайкъл Зоуи Покок ни показват как да се докоснем повече до дома. Този екип разкрива, че с малко смазка и вдъхновение вехториите могат да бъдат превърнати в съкровища.



Нов дом на плажа, ново (16х30), от 23 юни, неделя, 15:00 часа. Животът на плажа може да бъде рай и купувачите на жилища искат точно това. От малки бунгала до частни острови – те ще направят всичко необходимо, за да се сдобият с имот на някои от най-красивите плажове в страната.




Chopped, сезон 57 (13х60) от 5 юни, сряда, 17:10 часа.
Състезателите се надпреварват да превърнат мистериозните съставки в необикновени тристепенни ястия. Само един готвач притежава уменията, бързината и изобретателността, за да впечатли съдиите.



Summer Baking Championship, ново (8х60) от 14 юни, петък, 18:00 часа. Лятото е изпълнено със свежи съставки, празненства и спомени, които остават завинаги. Също както и Лятния шампионат по печене, на който Джеси Палмър кани 10 топ пекари в съревнование по печене с награда $25 000. 




СЕРИАЛИ

Домът на Дракона, сезон 2 от 17 юни, понеделник, 21:00 часа. Базиран на романа “Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, който се развива 200 години преди събитията от феномена „Игра на тронове“, разказва историята на дом Таргариен. Във втория сезон се завръщат актьорите Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно, Рис Ифанс и други.



Фантазми, от 17 юни, понеделник, 23:00 часа. Сценаристът, режисьор и комик Хулио Торес („Страхотии в Мексико“, НВО) създава чудноват разказ от шест части, който се върти около изгубената му златна обеца. Докато търси скъпоценния предмет, Хулио обикаля алтернативна версия на Ню Йорк, натъква се на колоритни персонажи и попада в комични ситуации, които често са зловещи, но винаги го карат да обърне поглед навътре към себе си и да се замисли. Сериалът е калейдоскоп от цветове и сюрреализъм, който преплита историите на различни хора, търсещи смисъл, цел и близост в един все по-изолиращ ни свят.



Запленени, сезон 3 от 4 юни, вторник, 21:00 часа. Джеси все още живее в Лондон и работи в местното кино, докато изследва живота на необвързаната жена след раздялата с известния актьор Том. Две години след раздялата си, Джеси се опитва да овладее натиска на зрялата възраст и се справя с последствията от собствените си решения, докато приятелите ѝ преминават към следващите етапи от живота си, а Джеси се чуди какво всъщност търси.



Туристът, сезон 2 от 18 юни, вторник, 21:30 часа. Мистериозно писмо от стар приятел кара Елиът и Хелън да отидат в Ирландия, за да потърсят отговори за миналото на Елиът. Там обаче нещата бързо излизат извън контрол, когато Елиът е отвлечен и двойката е разделена. В опитите си да се съберат Хелън и Елиът се оказват въвлечени в нещо по-голямо – кървава и неразрешена вражда между две семейства, в основата на която е Елиът. Животът им отново взима драматичен обрат, а Хелън и Елиът са принудени да се изправят срещу стари и нови врагове. Така ще открият, че може би някои тайни е най-добре да останат погребани.



ФИЛМИ

ПОРЕДИЦАТА ДЖУРАСИК

Джурасик парк, 9 юни, неделя, 18:50 часа. Двама експерти по динозаврите получават покана да посетят нов увеселителен парк, който е различен от всичко, което са виждали досега.

Джурасик парк: Изгубеният свят, 16 юни, неделя, 17:15 часа. Изминали са четири години от ужаса в „Джурасик парк“. Две групи влизат в надпревара с времето, за да решат съдбата на праисторическите обитатели, оцелели на отдалечен остров.

Джурасик парк ІІІ, 16 юни, неделя, 19:25 часа. Известният палеонтолог д-р Алън Грант придружава богат авантюрист и съпругата му на въздушна обиколка над остров, населен с динозаври.

Джурасик свят, 23 юни, неделя, 18:55 часа. Нов парк е построен на мястото на Джурасик парк, но най-новата атракция – генетично модифициран динозавър, не избягва и не започва да избива наред.

Джурасик свят: Падналото кралство, 30 юни, неделя, 18:50 часа. Оуен и Клеър се завръщат в руините на тематичния парк Джурасик свят, за да спасят останалите динозаври от задаващо се природно бедствие.



КРИЙД

Крийд: Сърце на шампион, 7 юни, петък, 21:00 часа. Бившият шампион в тежка категория Роки Балбоа има нов ученик. Той е млад и нахъсан, но има една малка, ала важна подробност – син е на някогашния му смъртен враг на ринга, а по-късно верен приятел Аполо Крийд.

Крийд 2, 8 юни, събота, 21:00 часа. Под треньорските напътствия на Роки Балбоа Адонис иска да отмъсти за смъртта на баща си, изправяйки се срещу Виктор, сина на Иван.

Крийд 3, 9 юни, неделя, 21:00 часа. Адонис Крийд трябва да се изправи срещу бившия си приятел на ринга. Това обаче се оказва повече от бокс – краят на мача ще реши бъдещето му.



Баншите oт Инишерин, 16 юни, неделя, 21:00 часа. Историята се върти около двама стари приятели, които се оказват в безизходно положение, когато единият внезапно прекратява отношенията им. Става дума за отколешни другари, които се озовават в двата враждуващи лагера на едногодишната гражданска война, която последва войната за независимост и обявяването на Свободната ирландска държава през 1922 година.



Менюто, 23 юни, неделя, 21:00 часа. Млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс). Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.



Великият беглец, 30 юни, неделя, 21:00 часа. През лятото на 2014 г. Бърнард Джордан (Майкъл Кейн) влиза в световните заглавия. Той организира бягство от старческия си дом, за да се присъедини към колегите си ветерани от десанта в Нормандия по случай 70-ата годишнина от десанта. Историята на Бърни вдъхнови света, защото въплъщава духа на едно поколение на изчезване. Това е и история за нуждата на един човек да се примири с травмата от войната. Приключението на Бърни, продължило само 48 часа, бележи и кулминацията на 60-годишния му брак с Рене (Гленда Джаксън).




ДОКУМЕНТАЛИСТИКА

ПРИЗРАЧНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Леговище на дявола, 6 юни, четвъртък, 22:30 часа. Екипът отприщва нечовешкия мрак, който се крие в затворения интернат за малолетни „Лос падринос“.

Езерото на смъртта, 13 юни, четвъртък, 22:45 часа. Зак и екипът претърсват бреговете на легендарното езеро Мийд в Невада, търсейки следи от смъртоносното му минало.

Хотел "Голдфийлд", 20 юни, четвъртък, 22:50 часа. Екипът се връща там, където е започнало всичко – в небезизвестния хотел „Голдфийлд“, – за да си разчисти сметките със злокобните духове.

Ужас в зоопарка на Джо Екзотик, 27 юни, четвъртък, 22:50 часа. Екипът разследва сведения за убийства и измъчени души в зоопарка на Джо Екзотик в Оклахома.



“Стакс Рекърдс”: Соул легенда, от 6 юни, четвъртък, 00:00 часа. В края на 50-те „Стакс Рекърдс“ бързо се превръща в една от най-влиятелните звукозаписни компании на чернокожата музикална сцена. Популярността им сред чернокожите расте, а мениджърите и музикантите на „Стакс“ успяват да превъзмогнат расовите разделения и да влеят музиката си в американския мейнстрийм.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news