Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през февруари 2024 г.

2 февруари 2024 - Last updated 6 февруари 2024

Месецът на любовта е изпълнен с нови вълнуващи заглавия и сезони на любими поредици по телевизионните канали Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV, Food Network и HBO. С нетърпение очакваме романтичната поредица на TLC „Любов и чужди езици“, както и спиращите дъха истории на комарджиите от „Печалба, загуба или измама“ по Discovery. Не пропускайте да гледате Марго Роби и номинирания за Оскар Райън Гослинг в първото телевизионно излъчване на "Барби" по HBO, и отново там - документалната поредица в четвъртък вечер с филми за Майкъл Джексън, Джуси Смолет, Тед Бънди и Ар Кели.

Ето и препоръките ни за най-интересното по телевизионните канали на WBD.



Печалба, загуба или измама (8x60) от 20 февруари, вторник, 23:00 часа. Изумителни истински истории за хазарт с високи залози! Тези играчи споделят своите „трикове на занаята" и как побеждават казината, мафията и закона.

Спасявания на автомобили, сезон 2 (12х60) от 7 февруари, сряда, 21:00 часа. Дерек Биери търси стари изоставени автомобили, за да ги ремонтира и преобрази и те отново да тръгнат по пътя. Ще видим не само изумяващите трансформации, но и ще чуем историята на автомобилите, поднесена с голяма доза остроумие и хумор.

Хеликоптер за спешна помощ, сезон 7, (14х60) от 17 февруари, събота, 23:00 часа. Качваме се на борда на спасителни хеликоптери с парамедиците и лекарите от екипажа на йоркширската въздушна линейка, докато те спасяват тежко ранените и помагат на критично болните в някои от най-недостъпните места в Англия.


Любов и чужди езици (13х60) от 14 февруари, сряда, 21:00 часа. В тропически рай трима американски мъже се впускат в епично приключение, за да намерят „единствената“ сред група жени от цял свят. Уловката - дамите не говорят и не разбират английски, а ергените не знаят и дума на техните езици. Дали любовта ще преодолее езиковата бариера? ТРЕЙЛЪР

Обсебващи майки, сезон 5 (10х60) от 20 февруари, вторник, 22:00 часа. Връзката между майките и дъщерите е специална, но някои могат да отидат твърде далеч. Опознайте света на екстремните и прекалено зависими отношения между майки и дъщери.




Убийство в Средния Запад, сезон 6 (х60) от 8 февруари, четвъртък, 22:00 часа. Смразяващи истории от тихи американски градчета и шокиращи престъпления, които ги разтърсват из основи и поразяват местната общност.

Подмамени да убиват (8х60) от 2 февруари, петък, 22:00 часа. Поредицата изследва колко далеч би стигнал някой в името на любовта, с известния психотерапевт Стейси Кайзер. Всеки епизод разказва историята на някой измамен, примамен или очарован да извърши убийство за човека, когото обича. ТРЕЙЛЪР

Тук живее злото: сенките на смъртта, сезон 3 (х60) от 20 февруари, вторник, 22:00 часа. Как едно престъпление завинаги променя живота на замесените и какво следва след това?

Престъпления в реално време, сезон 2 от 14 февруари, сряда, 22:00 часа. Полицията прилага ново метод в борбата с престъпността. В цяла Америка центровете за престъпления в реално време използват камери за наблюдение, системи за проследяване и детектори за изстрели, за да разкриват престъпления и да изправят престъпниците пред правосъдието.

Призраците на Бът (8х60) от 3 февруари, събота, 22:00 часа. Бът, Монтана, е обхванат от ужасяващо свръхестествено въстание. За да възстановят реда, кметът и шерифът привличат помощта на изследователите Дейв Шрадър, Синди Каза и К.Д. Стафорд, за да спре вълната от неестествени явления, измъчващи историческия миньорски град.

 

Женени за недвижимите имоти, сезон 3 (12х60) от 14 февруари, сряда, 22:00 часа. Вдъхновяващата двойка Иджипт Шерод и Майк Джаксън ще помагат на семейства в Атланта да си купят къщи с потенциал и да ги трансформират в спиращи дъха домове-мечти. Динамичното дуо ще сподели и запомнящи се семейни преживявания и ще ремонтира нов офис за своя процъфтяващ бизнес.

Помощ! Съсипах къщата си, сезон 4 (12х60) от 28 февруари, сряда, 23:00 часа. Жасмин спасява собственици на жилища, които са се заели с големи ремонти от типа „направи си сам“. Поради проблеми, които не могат да решат, живеят без бани, кухни и спални, а Жасмин и нейният екип се притичват на помощ, за да завършат проблемните проекти за рекордно кратко време и да превърнат злополуките в мечтани пространства.

Най-добрият ремонт: Замъкът (6х30), от 4 февруари, неделя, 16:00 часа. Чип и Джоана се заемат с най-големия си проект досега - известния замък Котънленд в Уако. С цел да вдъхнат нов живот на това старо място, Чип и Джоана трябва да се справят с предизвикателната му инфраструктура, за да възстановят вродения му богат чар.

Най-добрият ремонт: Хотелът (6х30), от 25 февруари, неделя, 16:00 часа. Чип и Джоана трансформират 100-годишна историческа сграда в бутиков хотел, демонстрирайки любовта си към гостоприемството, реставрацията и родния си град Уако, Тексас.

Продажби в Дубай (специален 60-минутен епизод), от 24 февруари, събота, 22:00 часа. Експертът по луксозни имоти Мария Морис открива собствена агенция в Дубай и залозите никога не са били по-високи. Тя е събрала екип от опитни агенти и те са решени да оставят своя отпечатък на един от най-конкурентните пазари в света.

Търсене на дом (14х30), от 4 февруари, неделя, 17:00 часа. Да съчетаеш любовта към водата и мечтания дом е трудно предизвикателство, но с малко въображение резултатът може да бъде впечатляващ.

Ловци на малки къщи: сезон 1 (5х30) от 4 февруари, неделя, 22:00 часа, сезон 2 (20х30)  от 18 февруари, неделя, 22:30 часа. В търсене на малка къща, която да отговори на всичките им желания, участниците ще се окажат пред истинска дилема кой дом да изберат.  

 



Фермерско меню, сезон 13 (13х25) от 1 февруари, четвъртък, 18:00 часа.
Моли е кулинарен блогър и автор на готварски книги, която обожава своя живот далеч от големия град. Тя приготвя ястия, вдъхновени от нейните еврейски и китайски корени, а също и с вкус на Средния Запад.

Великденски кошници, сезон 3 (6х50) от 23 февруари, петък, 18:50 часа. Девет пекари влизат в кухнята, за да покажат превъзходните си умения при приготвянето на великденски лакомства и изкушения за всеки празник. С водещ Джеси Палмър това състезание е най-вкусният начин да прекараме времето в очакване на пролетта.


Барби на 17 февруари, събота, от 21:00 часа. Да живееш в Барбиленд означава да бъдеш съвършено същество на съвършено място. Освен ако не си изпаднал в екзистенциална криза. Или не си Кен. ТРЕЙЛЪР



Ар Кели: специална фалшификация на 8 февруари, четвъртък, от 22:00 часа. Повече от две десетилетия музикалната суперзвезда Ар Кели се опитва да крие тайния си живот на сексуален престъпник. Експерти проучват детайлно интервютата с него, търсейки улики.

Джуси Смолет: специален епизод на 15 февруари, четвъртък, от 22:30 часа. Светът е възмутен от думите на актьора Джуси Смолет, че е нападнат заради сексуалност и раса. Беше ли очевидна измамата с престъплението от омраза? Експерти разкриват всичко.

Тед Бънди: специален епизод на 22 февруари, четвъртък от 22:30 часа. Тиодор Р. Бънди всява ужас през 70-те. Експерти анализират кадри от съдебната зала и разпити, за да разкрият как той успява да се крие от закона.

Майкъл Джексън: специален епизод на 29 февруари, четвъртък, от 22:30 часа. Дълги години Майкъл Джексън е изправен пред сериозни обвинения. Експертите анализират внимателно поведението му с помощта на кадри от интервюта и телевизионни изявления.

Latest news