Кои са мъжете във втори сезон на „Имението Милф“?

30 май 2024

Втори сезон на „Имението Милф“ вече е в разгара си. Шест секси, успешни, зрели дами се състезават помежду си за истинска любов с привлекателни млади мъже. Но новият сезон обеща шокиращи обрати, затова и бащите на по-младите мъже също се присъединиха към приключението на любовта! Бащи срещу синове - нека най-добрият мъж победи.

Втори сезон на „Имението Милф“ е достъпен в онлайн стрийминг платформата Max и всяка сряда от 21:00 ч. по TLC.

Запознайте се с мъжете от втори сезон на „Имението Милф“:

КРИСТОФЪР (27) И МАЙКЪЛ (51)



Професионалният ММА боец Крис е магнетичен, енергичен човек и винаги е в центъра на купона. Пада си малко размирник и женкар, но когато си хареса някоя дама, той има очи само за нея. Той предпочита жена със силен дух и воля, която е супер самоуверена. Крис е готов да намери жена, с която да прекара живота си.

Майкъл е висок, красив и знае как да омагьоса една жена. Той е джентълмен във всяко отношение и обича да прекарва време с приятелите и семейството си. Той е наистина спокоен, непринуден и общителен. Майкъл е баща на петима сина и на 51 години той най-накрая е готов да се съсредоточи върху себе си и да намери стъпила на земята спокойна жена.


ДЖЕЙКЪБ (23) И АШЛИ (54)



Джейкъб е чаровен британец, който се е занимавал полу-професионално с крикет, но продължава да е физически активен. Със състезателен и уверен характер Джейкъб не се страхува да предизвика всеки алфа мъж… особено ако се опитва да открадне неговата жената! Британският чар на Джейкъб се забелязва от далеч и той е готов да покаже на дамите в имението как изглежда един истински джентълмен.

Ашли е пенсиониран професионален играч на ръгби, но обича да ходи във фитнеса или на терена. Ашли е нов в света на срещите, след като е отскоро разведен. Краят на 24-годишния му брак му се отразява тежко. След като прекарва време в работа върху себе си, Ашли се възстановява психически, физически и емоционално и е готов да се върне в играта!


ДЖОУИ (21) И АНТЪНИ (54)



Джоуи обича да е навън с приятелите си и да е център на внимание. Като човек, който често се забърква в неприятности, се е случвало да се озове в няколко неволни любовни триъгълника. Джоуи харесва жени, които поемат контрола и му показват нови неща – в леглото и извън него.

Антъни има пълноценен живот. Роден в Италия и живял в Саудитска Арабия, Африка и други страни, той се гордее, че е човек с голяма култура. Той избира да живее живота си със страст и приятелите му ще кажат, че е позитивен човек, защото италианците са такива! Той е разведен от 7 години и през това време се фокусира върху процъфтяващия си бизнес с италиански ресторанти, но е готов да се установи.


МАЙЛС (24) И СТЕЙСИ (54)



Майлс обикновено е скромен и движещ се по течението човек. Когато не е в кухнята, обича да се разхожда с приятели. Майлс е привлечен от зрели жени, които са мили, съпричастни и грижовни. Той цени жени, които са отворени, обичат да се шегуват и ще прекарват качествено време с него. Животът като веган готвач и личен треньор означава, че той цени здравето и дълголетието, така че е важно партньорът му също да го прави.

Стейси е решителен човек и не би бил предприемач, ако не бяха неговите лидерски умения и състезателен дух. След 15 години брак, Стейси се развежда и въпреки че са минали три години, той все още страда, че не може да вижда децата си всеки ден. Приел развода тежко, той се затруднява да започне сериозна връзка, но сега той е готов да опита!


САМ (24) И ДАРЪН (57)



Сам винаги е бил независим човек. Живее сам от преди да навърши 18 и е по-зрял от другите 24-годишни, които познава. Поради това той е привлечен от по-възрастни, по-зрели жени, които също като него знаят какво искат. Сам има супер състезателен дух и щом спре вниманието си върху жена, прави всичко възможно, за да я спечели.

Дарън е любител на природата, прям, откровен и се шегува, че него всички обичат да го мразят. Той е супер енергичен и открива, че хората не могат да му смогнат. След развода и раздялата с годеницата си, той изпитва трудности да започне сериозна връзка. Дарън знае, че е готов да намери жена, с която да остарее. Този авантюрист наскоро се е сдобил се с патерици, но това няма да го държи встрани от дамите.

Latest news