„Любов и чужди езици“ - най-новата романтична поредица на TLC

12 февруари 2024

Най-новата романтична поредица на TLC „Любов и чужди езици“ е с премиера на 14 февруари от 21:00 часа. 

Трима американски мъже се впускат в епично приключение на тропически рай с 12 дами от 9 различни страни - Бразилия, Германия, Италия, Мароко, Япония, Колумбия, Франция, Южна Кореа и Боливия. А уловката - дамите не говорят и не разбират английски, а ергените не знаят и дума на техните езици. Без общ език и без помощта на преводач, поредицата изследва как необвързаните, търсещи любов, се събират в опит да осъществят връзка. В „Любов и чужди езици“ ще видим неподправени кадри на участниците в уникална среда за запознанства да прекарват време заедно с желанието да се опознаят. ТРЕЙЛЪР

Като лидер в поредиците за любов и връзки, ние искахме да излезем извън познатия формат и да експериментираме в нов тип среда“, каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks & TLC. „Любов и чужди езици“ ще донесе онази въртележка от емоции, които нашата публика обича, когато нетрадиционните взаимоотношения прерастват в искрени чувства.

Без да могат да говорят един с друг и без помощта на преводач, младите мъже и жени трябва да разчитат на сетивата си по време на предизвикателствата и вдигащите адреналина групови срещи, за да се опознаят и да определят има ли привличане. Въз основа на това, което научават един за друг, ергените ще водят дамите на срещи и ще открият как се превежда любовта, когато не се говори на един и същ език. Дали любовта ще преодолее езиковата бариера? Ще разберем, като гледаме „Любов и чужди езици“ от 14 февруари от 21:00 часа по TLC.

„Любов и чужди езици“ е продуциран от Sharp Entertainment, част от Sony Pictures Television, за TLC.

Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery WBD е водеща глобална медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-разнообразното и пълно портфолио в света от съдържание и марки в телевизия, филми и стрийминг. Предлага се в повече от 220 страни и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява публиката по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация, можете да посетите www.wbd.com

TLC
Предлагайки забележителни истории от реалния живот без осъждане, TLC споделя ежедневието със сърце, хумор, надежда и човешка връзка с програмни жанрове, които включват завладяващи семейни взаимоотношения, стоплящи сърцето трансформации и крайъгълни моменти в живота.

Contacts

Victoria Ivanova

Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

+ 359 895 655 822 | victoria.ivanova@wbd.com Warner Bros. Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava ...


Latest news