Skip to main content

Max добавя CNN International в съдържанието си, по време на изборите в САЩ

27 август 2024

От 29 август Max ще предлага 24/7 новини на живо от CNN International в Централна и Източна Европа, Испания, Скандинавските страни, Белгия и Холандия. 

Max, стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery, ще предлага 24/7 новини с добавянето на фийд в платформата с канала CNN International на живо в 22 европейски държави, сред които е и България. CNN International се появява в Max в Европа в момент, когато вниманието на света е насочено към изключително важните избори в САЩ тази година.

Съдържанието на CNN International ще бъде достъпно в обособена категория на начална страница на стрийминг платформата и в двата плана за абонати от България на оригинален, английски език. Добавянето на CNN International в Max за момента не е безсрочно, но ще бъде налично поне до края на 2024 година.

Преди изборния ден на 5 ноември абонатите на Max ще могат да проследят всеки обрат в предизборната кампания през последните критични седмици от надпреварата за Белия дом. Това включва отразяване на президентския дебат на ABC News между бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис, който ще бъде излъчен по CNN International в 04:00 ч. българско време на 11 септември в Европа и ще бъде повторен в 09:00 и 21:00 ч. българско време.



През следващите седмици и месеци CNN International ще продължи да предоставя ненадминати задълбочени репортажи от цялата територия на Съединените щати в надпреварата за президентския пост и ще хвърля светлина върху решаващaта надпревара, които ще определят баланса в Камарата на представителите и Сената.

В допълнение към предстоящите избори, потребителите на Max ще могат да следят в рамките на CNN International най-добрите международни новини, както и широка гама от програми за бизнес, пътуване, технологии и начин на живот.


Стартът следва добавянето CNN International в Max във Франция и Полша през юни.

Max е достъпен в 65 страни и територии в САЩ, Латинска Америка, Карибите и Европа. По-късно тази година Max ще се появи в ключови страни от Югоизточна Азия.

Contacts

Victoria Ivanova

Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

+ 359 895 655 822 | victoria.ivanova@wbd.com Warner Bros. Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava ...


Latest news