Max е наличен за стриймване в България

21 май 2024

  • Абонатите от България вече имат достъп Max и до обширната многожанрова библиотека със стрийминг съдържание на Warner Bros. Discovery
  • В Мах е достъпно двойно повече съдържание в сравнение с предната стрийминг платформа, като Дюн: Част втора вече е наличен за гледане
  • Max вече се излъчва на водещи устройства и платформи

Warner Bros. Discovery обяви днес, че Max, подобрената стрийминг услуга на медийната компания, е официално достъпна за гледане в 20 държави в Северна, Централна и Източна Европа. Освен България сред страните са Андора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Унгария, Косово, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Норвегия, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания и Швеция.

Max предлага на абонатите двойно повече съдържание от това, което беше достъпно в HBO Max. Сред новите заглавия, които вече са достъпни за гледане са, Дюн: Част втора, сериалът Норвежко секси мамче, документалният Max Original филм Еди и Ема и българският късометражен филм Август 13.  Поредицата на Дени Вилньов се нарежда до филмите на Warner Bros, включително Барби, Уонка, Жокера и Хари Потър. Премиум сериалите включват оригинални продукции на HBO като The Last Of Us: Последните оцелели, Белият лотос, Еуфория, Истински детектив: Tъмната страна и Съпричастният. Налични са и Приятели от Warner Bros. Television и любими на феновете поредици на Discovery, включително 90 дни до сватбата, Кралят на тортите, Треска за злато и Голи и уплашени.
Стартът на Max ще отбележи и завръщането на дългоочаквания оригинален HBO сериал Домът на дракона, с премиера на втория му сезон на 17 юни. Сред очакваните заглавия през месец май са и спортният биографичен филм Насти, разследващата поредица Възможно най-лошата експедиция  и последният концерт на Lady Gaga - Gaga Chromatica Ball.


Съдържанието в новата стрийминг платформа е организирано и в хъбове за по-лесна навигация по интереси: HBO, Max Originals, Discovery, TLC, Investigation Discovery (ID), DC, Kids & Family, Cartoon Network, Adult Swim, Harry Potter.

Max съчетава заглавия от всички марки на WBD, като добавя към вече познатото многожанрово съдържание завладяващите развлечения от реалния живот на Discovery и спортовете от световна класа на Eurosport, за да създаде пълноценно зрителско изживяване за цялото домакинство. На всички пазари, на които Max се предлага в Европа, това ще бъде единственото място, където ще може да се гледа на живо всеки момент, всеки медал, всеки спортист и всеки отбор по време на предстоящите Олимпийски игри в Париж през 2024 г.. Феновете няма да пропуснат нито един момент от действията по време на Олимпиадата, тъй като Париж 2024 е включен във всички абонаментни планове, независимо дали с директен абонамент или през пакет от оператор. Всички ползватели на стрийминг платформата ще могат да се насладят на пълен достъп до най-голямото спортно събитие в света.



Джей Би Перет, главен изпълнителен директор и президент на Global Streaming & Games в Warner Bros. споделя: "Днешният ден е важен етап в глобализацията на Max. Имаме богата и успешна история в предоставянето на популярно съдържание за зрителите в Европа от емблематични марки като HBO, Discovery, Warner Bros, DC, Eurosport, TLC. Именно тези тематични програмни направления ни отличават от останалите, а зрители могат да разчитат на нас за най-доброто съдържание, независимо от настроението и повода. Това е само началото на следващата глава за тази велика компания за разказване на истории."

Герхард Зелер, президент на международния отдел на Warner Bros. Discovery, добавя: "Независимо дали става въпрос за нашите филмови хитове, неповторими телевизионни драми, развлекателни многосезонни предавания или вълнуващи спортни събития, Max осигурява най-доброто зрителско изживяване в Европа. Нашето ново и усъвършенствано приложение предлага подобрена персонализация, която улеснява гледането на любимото ви съдържание от Warner Bros. Discovery. С различни планове, спортна добавка, разширена съвместимост на устройствата и стотици партньорства за разпространение с най-големите филиали в региона, никога не е било по-лесно да гледате съдържание от световна класа."

У нас директните абонати могат да изберат един от двата базови плана, както и допълнение "Спорт" към тях. Независимо дали става въпрос за плана "Стандартен", който позволява на потребителите да изтеглят до 30 файла, за да гледат офлайн, или за плана "Премиум" за най-доброто зрителско изживяване с до 100 файла за изтегляне (прилагат се ограничения) и 4K резолюция и звук Dolby Atmos (според наличността), Max предлага изживяване за гледане на съдържание, което да отговаря на всички желания. Всички планове предлагат Full HD резолюция.

Освен за директен абонамент в два плана, Мах се предлага и чрез избрани партньори за разпространение - телекоми и телевизионни оператори. Наличният план през оператор може да бъде проверен директно с партньор на WBD, към който абонатът ползва услугата, като всеки ще може да включи самостоятелно допълнение "Спорт" към базовия си план през оператор.

Max е наличен на водещи устройства и платформи в цяла Европа. Max се предлага на смарт телевизори (Samsung, LG и Android TV™), чрез стрийминг устройства (Apple TV и Google Chromecast™), игрови конзоли (PlayStation®5, PlayStation®4), мобилни устройства и таблети (iPhone, iPad, iPod touch и Android™) , както и онлайн на Max.com.
Клиентите могат да плащат чрез основните доставчици (VISA, Mastercard, Amex и PayPal ) и чрез покупка в приложението на основните пазари (Apple App Store, Google Play Store и Samsung Checkout).



Днешният старт бе предшестван от Max в САЩ, Латинска Америка и Карибите. На 11 юни Max ще стартира във Франция и Полша. Усъвършенстваният HBO Max (името на платформата се запазва) ще стартира в Холандия на същия ден, а от 1 юли - в Белгия. Към юли месец Max ще бъде достъпен в 25 държави в Европа и 65 държави и територии по света. По-късно тази година Max ще се появи в ключови страни от Югоизточна Азия.

У нас Мах е достъпен на www.max.com, със съответния абонамент. Следете обновените социални канали на Max в България: facebook.com/StreamMaxBG  и instagram.com/StreamMaxBG


За Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) е водеща световна медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-диференцираното и пълно портфолио от съдържание и марки в света в областта на телевизията, киното и стрийминга. Достъпна в повече от 220 държави и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява аудиторията по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, BluTV, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация, моля, посетете http://www.wbd.com.

Contacts

Victoria Ivanova

Senior Publicity Manager SEE, Baltics, CIS, Med & Israel + Sports

+ 359 895 655 822 | victoria.ivanova@wbd.com Warner Bros. Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava ...


Latest news