„Ник и Арън Картър: паднали идоли“ с премиера в Max и по Investigation Discovery

28 май 2024

Новата документална поредица от четири части от Investigation Discovery навлиза в живота на звездата от Backstreet Boys - Ник Картър, и по-малкият му брат - Арън Картър, и проследява динамиката от огромната слава, която ги залива в края на 90-те години и началото на 21 век, до скандалите през последните години. „Ник и Арън Картър: паднали идоли“ изследва обвиненията в сексуално насилие срещу Ник от три жени, като същевременно хвърля светлина върху проблемите на брат му, Арън, с психичното здраве и злоупотребата с вещества, и разрива, който настъпва, след като Арън решава да подкрепи обвинителите на брат си. Първите два епизода от документалната поредица са вече налични в онлайн стрийминг платформата Max, a телевизонната премиера по Investigation Discovery ще се състои на 2 юни от 22:00 ч. и 23:00 ч. ТРЕЙЛЪР

През 2017 г. Ник Картър е обвинен в сексуално насилие от певицата и актриса Мелиса Шуман, бивш член на популярната група DREAM, докато Ник и Backstreet Boys са на върха на славата си. След време към обвиненията на Шуман се присъединяват Ашли Реп и Шей Рут. През този период Арън Картър решава да подкрепи обвинителите на Ник, докато се бори със зависимостта и проблемите с психичното си здраве, подклаждайки публична вражда между двамата братя, водеща до трагичната смърт на Арън през 2022 г. „Ник и Арън Картър: паднали идоли“ задълбава в обвиненията срещу Ник и как те се преплитат с нестабилните отношения между двамата братя.

Включващ ексклузивни интервюта с Мелиса Шуман, Ашли Реп и Шей Рут, документалната поредица не само предлага по-задълбочено разбиране около обвиненията, но също така описва ожесточената обратна реакция, пред която са изправени обвинителите на Ник след решението им да говорят публично и трайното въздействие, което е оказало върху живота им. „Ник и Арън Картър: паднали идоли“ представя и разкази от член на семейство Картър и близки семейни приятели, включително бившата приятелка на Ник, Кая Джоунс, и бившата годеница на Арън, Мелани Мартин, за това как интензивната слава и светлината на прожекторите са причинили разрив между двама братя.

Поредицата е продуцирана за Investigation Discovery от Ish Entertainment.

Първите два епизода на „Ник и Арън Картър: паднали идоли“ са вече налични в онлайн стрийминг платформата Max, a телевизонната премиера по Investigation Discovery ще се състои на 2 юни от 22:00 ч. и 23:00 ч.

Latest news