Skip to main content

Нов „Рик и Морти“ сериал от 16 август в Max

12 юли 2024

Вселената на „Рик и Морти“ се разширява с дебюта на изцяло ново аниме от режисьора-визионер Такаши Сано (“Tower of God”), което следва Рик, Морти и останалата част от семейство Смит в ново междугалактическо приключение „Rick and Morty: The Anime”, a премиерата e на 16 август в онлайн стрийминг платформата Max. ТРЕЙЛЪР

В аниме поредицата от 10 епизода от света на „Рик и Морти“ Рик релаксира в псевдосвят между мултивселени, Съмър помага на Космическата Бет да се бори със злата Галактическа федерация, а Морти се влюбва в мистериозно момиче, което случайно е извънвремево същество.

Такаши Сано, освен че е супер талантлив режисьор, е и голям фен на „Рик и Морти“, каза Майкъл Оуелийн, президент на Adult Swim.Той е идеалният човек, който да представи алтернативна версия на това невероятно заглавие.

Японските и английските актьори озвучили „Rick and Morty: The Anime” съответно са:
• Рик – Юхей Тадано / Джо Даниелс
• Морти – Кейсуке Чиба / Габриел Регохо
• Съмър – Акиха Мацуи / Дона Бела Литън
• Джери – Манабу Мураджи / Джо Даниелс
• Бет – Такако Фуджи / Патриша Дюран

В САЩ Adult Swim ще отбележат събитието като тръгнат на АНИМЕ-риканско турне из САЩ, започвайки от Сан Диего и завършвайки в родния град на Adult Swim - Атланта, Джорджия.

„Rick and Morty: The Anime” е написан и режисиран от Сано и е продуциран за Adult Swim от Sola Entertainment заедно с Джейсън Демарко и Джоузеф Чоу, които са и изпълнителни продуценти.

Очакваме премиерата на „Rick and Morty: The Anime на 16 август в онлайн стрийминг платформата Max.


###


За Adult Swim
Adult Swim е лидер в анимацията за възрастни повече от петнадесет години, предлагайки одобрени от критиците, награждавани сериали като „Рик и Морти“, „Първобитно“, „Шоуто на Ерик Андре“, „Приятел, усмихни се“, „Моите приключения със Супермен“ и предстоящите сериали „Women Wearing Shoulder Pads“ и „Common Side EffectsK“. Сред оригиналните японски и американските екшън анимации са сериалите „Нинджа отмъстител“, „ФЛКЛ“ и предстоящите сериали „Uzumaki“ и „Lazarus“.

За Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (WBD) е водеща световна медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-диференцираното и пълно портфолио от съдържание и марки в света в областта на телевизията, киното и стрийминга. Налична в повече от 220 държави и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява аудиторията по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация може да посетите www.wbd.com.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news