Skip to main content

Новата поредица на Discovery „В окото на бюрята“ e с премиера на 21 юли в Max и по Discovery

17 юли 2024

В новата поредица от 6 епизода на Discovery „В окото на бюрята“ ще видим разкази от първа ръка и завладяващи кадри, заснети от очевидци, на епични природни бедствия. Премиерата на първи епизод е в неделя, 21 юли, в онлайн стрийминг платформата Max и по Discovery от 22:00 часа. Зрелищни природни бедствия като урагана Айда през 2021 г. и горските пожари в Мауи през 2023 г. са заснети от хора, озовали се на грешното място в точното време, които смело са документирали преживяванията си. ТРЕЙЛЪР

В окото на бурята“ ще ангажира аудиторията с невероятни разкази за преживявания, близки до смъртта, предизвикани от най-великите сили на природата“, каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks. „Ще станем свидетели на това как хората реагират в реални сценарии на живот или смърт чрез невиждани досега лични записи. Поредицата е вдъхновяващ поглед към силата на майката природа и смелостта и издръжливостта на човешкия дух."

Ще видим истории, заснети от обикновени хора, които се сблъскават със смъртта, докато чудовищни сили отприщват разрушителни торнада в Луистаун, Илинойс, опустошаващи супербури, известни като Деречо, в Небраска и Айова и малкия горски пожар, превърнал се в ад, на Хаваите.

Поредицата е продуцирана за Discovery от Arrow Media.

„В окото на бурята“ е с премиера в неделя, 21 юли, в онлайн стрийминг платформата Max и по Discovery от 22:00 часа.


###


За Discovery Channel
Discovery Channel е телевизонен канал на водещата световна медийна и развлекателна компания Warner Bros. Discovery, който информира и забавлява своите потребители с качествено съдържание за света в цялото му многообразие. Може да се гледа в 224 страни и територии, предлагайки висококачествени продукции и ярка кинематография в различни жанрове, включително наука и технологии, изследване, приключения, история и задълбочени разкази за хората, местата и организациите, които формират нашия свят.

За Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (WBD) е водеща световна медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-диференцираното и пълно портфолио от съдържание и марки в света в областта на телевизията, киното и стрийминга. Налична в повече от 220 държави и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява аудиторията по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация може да посетите www.wbd.com.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news