Skip to main content

Нови лица се присъединяват към HBO Original сериала, предистория на „Игра на тронове“

8 август 2024

Сериалът от 6 епизода A Knight of the Seven Kingdoms е адаптация на повестта на Джордж Р. Р. Мартин „Странстващият рицар”


Eдин век преди събитията от „Игра на тронове“ двама герои скитат из Вестерос - младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия, и неговият дребен оръженосец Ег. По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

Към актьорския състав се присъединяват Едуард Ашли като сир Стефон Фосоуей, Хенри Аштън като Дерон Таргариен, Юсеф Керкур като Пейт Стоманата, Даниел Монкс като сир Манфред Дондарион, Шон Томас като Раймън Фосоуей, Том Вон-Лолър като Плъмър и Дани Уеб като сир Арлън от Пенитрий.

Припомняме, че обявеният по-рано актьорски състав включва Питър Клафи като Дънкан Високия, Декстър Сол Ансел като Ег, Фин Бенет като Ерион Таргариен, Бърти Карвел като Бейлор Таргариен, Танзин Крауфорд като Тансел, Даниел Ингс като сир Лионел Баратеон и Сам Спруел като Мекар Таргариен.

Създатели на сериала са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, които също така са и изпълнителни продуценти заедно с Райън Кондал, Винс Джерардис, Сара Брадшоу и Оуен Харис.

Едуард Ашли се представлява от Curtis Brown Group LTD.
Хенри Аштън се представлява от Emptage Hallett.
Юсеф Керкур се представлява от Grantham-Hazeldine LTD.
Даниел Монкс се представлява от Curtis Brown Group LTD и Independent Management Company.
Шон Томас се представлява от Independent Talent Group.
Том Вон-Лолър се представлява от Curtis Brown Group LTD, Lisa Richards Agency и The Gersh Agency.
Дани Уеб (HBO Original „Режимът“) се представлява от Accelerate Management.

Докато очакваме A Knight of the Seven Kingdoms, можем да гледаме всички сезони от „Игра на тронове“ и „Домът на дракона“ в онлайн стрийминг платформата в Max.

Contacts

Radina Zhekova

PR Specialist

radina.zhekova@wbd.com Warner Bros.Discovery | 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| H...


Latest news