Открий „Истината за Джим“ в HBO Max

15 февруари 2024

Документалната поредица от четири части „Истината за Джим“ от Investigation Discovery (ID) е вече налична за стрийминг в HBO Max. ТРЕЙЛЪР

Изследователят аматьор Сиера Бартър се сблъсква с травматично минало и тайни, които измъчват нейното семейство от поколения. Заедно с майка си Шанън и баба си Джуди те смело преследват истината за мистерия, която може да промени живота им завинаги – дали Джим Мордекай, доведеният дядо на Сиера, е бил сериен убиец.

Какво да очакваме в епизодите:

Епизод 1:
Сиера Бартър започва да разследва доведения си дядо Джим, като се свързва с членове на семейството, с някои от които не е говорила от години. Интервюирайки бившите съпруги, деца и доведени деца на Джим, тя започва да създава ужасяващ образ на доведения ѝ дядо, и на ужаса, който е нанесъл на собственото си семейство.

Епизод 2: 
Джим Мордекай е бил почитан учител за повечето, но за други той е бил чудовище. Сиера се вглежда дълбоко в себе си и се пита дали престъпленията на доведения ѝ дядо може да са ескалирали. Любопитно семейно наследство кара Сиера да се замисли дали Джим стои зад поредица от неразкрити убийства.

Епизод 3:
Чичото на Сиера споделя смущаваща история, а частен детектив настоява Сиера да намери доказателства. След като Сиера претърсва семейните вещи, тя научава истината за нощта, която е променила семейството ѝ завинаги, и на свой ред повежда разследването си в друга посока.

Епизод 4: 
С помощта на авангардна технология Сиера успява да изгради ДНК профил на Джим. Въоръжена с доказателствата, от които се нуждае, Сиера предава файловете си на правоприлагащите органи с надеждата да ги убеди да разследват и да помогнат на семейството ѝ да излезе от сянката на Джим.

„Истината за Джим“ на Investigation Discovery (ID) е режисирана от Скай Боргман и продуцирана от Imagine Documentaries и Freak Magnet Production

Разбери каква е „Истината за Джим“, като гледаш поредицата в HBO Max.

Latest news