Украинският ноар Between Us с ексклузивна премиера в HBO Max и по Cinemax през май 2024 г.

27 февруари 2024

Завладяващата комбинация от история, написана с финес, и поглъщащо актьорско изпълнение в украинския психологически трилър Between Us ще дебютира в онлайн стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал Cinemax в Централна и Източна Европа през май 2024 г.

Пленителните изпълнения на Анастасия Пустовит и Ирма Витовска в ролите на главните героини Саша и Аня водят до променящи живота решения и неочаквани обрати, които предефинират съдбите им.

Филмът рисува откровена картина на две различни женски съдби, свързани чрез енигматична тайна, майсторски сътворена от умовете зад сценария - Соломия Томашчук и Юрий Дунаев. Заедно те навлизат в сложността на семейните ценности, поставяйки неудобни въпроси.

Някогашните непознати Саша и Аня се оказват въвлечени в неочакван съюз, предизвикващ предубеждения. Филмът кани публиката в свят, в който тайните се превръщат в нишки, които изплитат непредвидена връзка, размивайки границите между правилното и погрешното.

Анастасия Пустовит и Ирма Витовска, известни с приноса си към украинското кино, демонстрират нови измерения на техния талант. Анастасия, позната на зрителите с участието си в When the Trees Fall и Early Swallows, влиза в завладяващата роля на Саша - млада жена, заплетена в бурни любовни връзки и преследвана от травматично минало. От друга страна, Ирма Витовска, наскоро провъзгласена за „Кралицата на трансформациите“ от журито на варшавския филмов фестивал, печели звездната си репутация от ролите си в The Gateway, My Thoughts Are Silent и Koza Nostra. Нейната героиня в Between Us се казва Аня и е зряла жена, справяща се със семейни предизвикателства.

Warnеr Bros. Discovery и FILM.UA Distribution сключиха сделка за разпространението на филма в Централна и Източна Европа. Придобиването на правата от WBD/HBO е активно от май месец и зрителите в България, Албания, Молдова, Румъния, Полша, Унгария, Словакия, Чехия и адриатическите страни ще могат да се потопят в завладяващия разказ на Between Us в онлайн стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал Cinemax.

Рагнхилд Торбех, старши вицепрезидент "Програмиране и придобивания", EMEA, Warner Bros. Discovery споделя: „WBD има богата история в подбора на най-доброто европейско съдържание за зрителите. Тя е изградена върху дълбокото разбиране, че всяка страна е различна. Чрез HBO Max ние доставяме завладяващи истории за абонатите в Централна и Източна Европа от техните малки и големи градове. Украинската продукция Between Us е фантастично допълнение към съдържанието ни. Тя пасва перфектно на висококачествените европейски филми, предлагани в HBO Max и по Cinemax в Централна и Източна Европа.

Between Us остави незаличима следа във фестивалната верига, спечелвайки признание на Международния женски филмов фестивал в Сеул, украинския филмов фестивал Mykolaychuk OPEN и FILMFEST HAMBURG. Смелостта на филма спечели и три престижни награди на Нюйоркския международен фестивал на жените за отлични постижения в режисурата, сценария и костюмите.

Between Us надхвърля традиционните кинематографични граници, предлагайки задълбочено изследване на човешките сложности. Международната му премиера в HBO Max и по Cinemax през май 2024 г. обещава да завладее публиката, канейки я в свят, в който се сблъскват избори и тайни.

За Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (WBD) е водеща световна медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-диференцираното и пълно портфолио от съдържание и марки в света в областта на телевизията, киното и стрийминга. Налична в повече от 220 държави и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява аудиторията по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация може да посетите www.wbd.com.

За FILM.UA
Създадена през 2002 г., FILM.UA е водеща медийна група и развлекателен конгломерат в ЦИЕ и обхваща целия цикъл на производство на съдържание, от разработването до разпространението. FILM.UA Group е най-голямото студио за филмова и телевизионна продукция в Източна Европа. Посетете film.ua/en за повече подробности.

Latest news