Skip to main content

WARNER BROS. DISCOVERY ПОКАЗА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМА СИ В ПАРИЖ, КЪДЕТО СА РАЗПОЛОЖЕНИ СТУДИАТА ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ

25 юли 2024

190 души технически екип ангажиран ежедневно в студийните операции

168 водещи и репортери за преките предавания

312 часа програма на живо от Домa на WBD

В навечерието на церемонията по откриването на олимпийските игри, Warner Bros. Discovery Sports Europe представи първите снимки на Дома на Warner Bros. Discovery (WBD), от който ще се излъчва студийната програма за олимпийските игри това лято.

На фона на някои от най-емблематичните места в света, сред които Триумфалната арка, Айфеловата кула и Гран Пале, продукциите на 11 държави (Великобритания, Швеция, Полша, Италия Финландия, Норвегия, Испания, Франция, Германия, Дания и Нидерландия) ще представят игрите на милиони зрители в цяла Европа. 190 основни екипа ще бъдат в действие в Дома на WBD всеки ден и ще помагат за осъществяването на най-голямото шоу на Земята.

Домът на WBD има общо четири студиа и три стендап позиции с общо 23 камери.

Той е разположен на покрива на хотел „Рафаел“, като една от позициите ще бъде използвана от глобалната новинарска мрежа CNN, която също е собственост на WBD. Студиата ще бъдат видени за първи път от зрителите в навечерието на предаването на Eurosport за церемонията по откриването в петък вечер.

Скот Йънг, главен вицепрезидент по съдържанието, продукцията и бизнес операциите в WBD Sports Европа, заяви:

„Щастливи сме да разкрием нашия специално изграден студиен комплекс. Това е кулминацията на визията ни, която започнхме да изграждаме преди три години, и без съмнение е най-дръзката продуцентска концепция, която някога сме осъществявали.

Това е технически шедьовър, който се опира на сложността на провеждането на Олимпийските игри в множество пазари и на множество езици. Екипите ни в ефир вече разполагат с изключителна база за отразяването на Париж 2024, разположена над покривите на този известен и бляскав град.“

Както бе разкрито през април на знаковата церемония „100 дни до началото“, студиата на WBD ще бъдат дом на най-добрите анализатори и ще посрещнат някои от най-известните участници в състезанията, спортисти и високопоставени лица, по време на Игрите.

В допълнение на линейните канали на Eurosport, Мах ще бъде единственoто място, на което зрителите ще могат да видят всеки момент от Олимпийски игри Париж 2024 в цяла Европа.

 

 

Contacts

Камен Алипиев

Eurosport PR, Bulgaria

Warner Bros.Discovery 1000 Sofia, 128 Georgi Sava Rakovski, fl. 4 Max| HBO HD | HBO 2 HD | HBO 3 ...


Latest news